top of page

SHIATSU

shiatsu.png

Waarom hebt u baat bij Shiatsu?

Shiatsu heeft tot doel via de behandeling van diverse meridianen van het lichaam tot een harmonieus energetisch evenwicht te komen.

Toepassingsgebied:

Blokkades die zich op de drukpunten van de meridianen bevinden worden behandeld door de therapeut, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam van de patiënt wordt geactiveerd.

Wat is Shiatsu precies?

Vanuit een klachtenpatroon en de vaststellingen van de therapeut wordt gekozen om één of meer meridianen te behandelen, waarbij via gerichte duim- en handdruk blokkades in energie (te veel of te weinig) aangepakt worden.

Elke meridiaan bestaat uit een aantal specifieke drukputen (tsubo's) die door de therapeut op een welbepaalde manier behandeld wordt.

Hoe werkt een Shiatsu sessie?

De therapeut zal bepaalde drukpunten en meridianen door zachte handendruk 'voeden' in geval van te weinig energie, en helpen 'losmaken' in geval van een teveel aan energie.

Op die manier kan de energie optimaal vloeien doorheen het hele lichaam

• De duur van een sessie kan variëren van 60 min. tot 90 min.

• Wij adviseren tussen 3 en 8 sessies voor het best mogelijke resultaat.

Let Op

Als u gezondheidsproblemen heeft (hartaandoeningen en andere), laat het ons dan vooraf weten.

ClickingPure stelt geen medische diagnose en kan ook geen medische handelingen uitvoeren. Daardoor kunnen onze behandelingen geen bestaande medische behandelingen vervangen

In de meeste gevallen wordt gekozen voor een combinatie van enkele hoger vermelde therapieën, dit op basis van de ervaringen van de therapeut en de indicaties uit de intake.

bottom of page