top of page

Cranio Sacrale Therapie

cranio.png

Waarom hebt u baat bij Cranio Sacrale Therapie

Cranio Sacraal Therapie (CST) biedt een diepgaande ontspanning, brengt evenwicht tussen lichaam, geest en emotie, en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Tevens kan CST helpen om op een zachte manier fysieke en psycho-emotionele trauma's weg te werken (= zonder de trauma's opnieuw te moeten beleven)

Wat is Cranio Sacrale Therapie precies?

Het cranio-sacrale systeem omvat de schedel (cranium) en het ruggenmerg tot aan het staartbeen (sacrum) en dus zo de basis van het hele zenuwstelsel. Een verstoring van het craniosacraal ritme kan leiden tot heel wat onevenwichten en energetische blokkades die tijdens een CST-sessie opgemerkt en aangepakt worden.

Het helpen herstellen van de energiestroom doorheen het lichaam alsook het helpen in balans brengen van de schedelbeenderen heeft een direct stressverlagend effect

Hoe werkt het precies?

Cranio-sacraal therapie is een verzameling van zachte technieken die via passende handposities op het lichaam en aan het hoofd leidt tot een diepe ontspanning en het lichaam zelf energetische blokkades laat wegnemen.

Door specifieke handposities kunnen ook emoties 'loskomen' en veroorzaakt de behandeling naast ontspanning ook tot een emotionele ontlading.

Let Op

Als u gezondheidsproblemen heeft (hartaandoeningen en andere), laat het ons dan vooraf weten.

ClickingPure stelt geen medische diagnose en kan ook geen medische handelingen uitvoeren. Daardoor kunnen onze behandelingen geen bestaande medische behandelingen vervangen

In de meeste gevallen wordt gekozen voor een combinatie van enkele hoger vermelde therapieën, dit op basis van de ervaringen van de therapeut en de indicaties uit de intake.

bottom of page