top of page

KATMAN

behandeling2 fsm.jpg

Waarom hebt u baat bij Katman?

De moderne actieve mens bevindt zich  door constante overprikkeling in een permanente stress-situatie die leidt tot een neurologische onevenwichten : vele mechanismen die onszelf in evenwicht houden worden stilaan vertraagd of zelfs uitgeschakeld.

KATMAN heeft als voornaamste doel de neurologische evenwichten te herstellen, en de triggers om dat evenwicht te behouden te versterken om terugval te vermijden.


Vooral bij chronische pijnen en onevenwichten kan KATMAN een sterke meerwaarde bieden.

Wat is Katman precies?

KATMAN is een set van 'functional neurology healing' technieken die ontwikkeld werden om om de durale druk te verlagen, de functies van het autonome zenuwstelsel te normaliseren, de functionaliteit van de 'nervus vagus' te normaliseren en het algemene neurologische functioneren te verbeteren.

 

De KATMAN functionele neurologie-technieken zijn ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met chronische pijnpatiënten waar steeds duidelijke neurologische onevenwichten werden vastgesteld

Hoe werkt een Katman sessie?

De KATMAN tests en technieken zijn zachte handelingen en worden steeds uitgevoerd in combinatie met andere therapieën, voornamelijk omdat ze helpen de resultaten langer vast te houden.

In functie van een specifieke situatie worden één of meerdere technieken aangewend met meting vooraf en nadien.

• De duur van een sessie kan variëren van 60 min. tot 90 min.

• Wij adviseren tussen 3 en 8 sessies voor het best mogelijke resultaat.

Let Op

Als u gezondheidsproblemen heeft (hartaandoeningen en andere), laat het ons dan vooraf weten.

ClickingPure stelt geen medische diagnose en kan ook geen medische handelingen uitvoeren. Daardoor kunnen onze behandelingen geen bestaande medische behandelingen vervangen

In de meeste gevallen wordt gekozen voor een combinatie van enkele hoger vermelde therapieën, dit op basis van de ervaringen van de therapeut en de indicaties uit de intake.

bottom of page