top of page

REFLEXOLOGIE

reflexologie.png

Waarom hebt u baat bij Reflexologie?

Door onze moderne manier van leven (weinig beweging, veel stress, onaangepaste voeding, te weinig échte rust, ...) bouwen we vaak chronisch afvalstoffen op in ons lichaam die we via voetreflexologie kunnen helpen verwijderen.

Door onze 'innerlijke afvalberg' worden we langzaam meer en meer toxisch en gaan we een aantal gezonde processen vertragen of moeilijker verlopen.


Regelmatig, zelfs preventief, een voetreflexologie-behandeling laten doen komt uw algemene vitaliteit ten goede.

Wat is Reflexologie precies?

De verschillende organen, zenuwen, structuren van het lichaam zijn verbonden met gebieden op en rond de voeten : de reflexzones.
Door deze zones op een passende wijze te masseren kunnen blokkades en afvalstoffen in de corresponderende organen en structuren weggewerkt worden.

Deze afvalstoffen worden dan terug 'geactiveerd' om vervolgens verwijderd te worden.

Hoe werkt een Reflexologie sessie?

Voeten liegen niet :  de patiënt hoeft weinig te zeggen. De therapeut voelt aan de voeten welke zones extra aandacht nodig hebben

Vaak reageert het lichaam van de patiënt direct bij specifieke aanrakingen, waardoor interne biochemische processen in gang gezet worden

• De duur van een sessie kan variëren van 60 min. tot 90 min.

• Wij adviseren tussen 3 en 8 sessies voor het best mogelijke resultaat.

Let Op

Als u gezondheidsproblemen heeft (hartaandoeningen en andere), laat het ons dan vooraf weten.

ClickingPure stelt geen medische diagnose en kan ook geen medische handelingen uitvoeren. Daardoor kunnen onze behandelingen geen bestaande medische behandelingen vervangen

In de meeste gevallen wordt gekozen voor een combinatie van enkele hoger vermelde therapieën, dit op basis van de ervaringen van de therapeut en de indicaties uit de intake.

bottom of page